Ampules Reishi Merah - 125ml

RM388.00


Ampules Reishi Merah - 125ml
larger image

Red Reishi Ampules(Tidak perlu dibilas)- Meningkatkan pertumbuhan rambut menebalkan rambut 125ml  | RM388.00 | USD$124.16

Bahan-bahan herba semula jadi ditambah ekstrak Reishi Merah membantu pertumbuhan akar rambut dengan lebih pantas, membuatkan pertumbuhan rambut baru berlaku dan melebatkan rambut.

灵芝生发精华(无需冲洗) -  增强头发生长量和厚度 纯天然珍贵草药及红灵芝精华,有助于发根的生长更快,更强,使新的头发增长更厚。

BF1 Hair Growth Series 草藥生髮系列 – Mengawal rambut gugur dan menggalakkan pertumbuhan rambut. BF1 Hair Growth Series menumbuhkan rambut dan mengawal keguguran rambut dalam tempoh 7 hari. Hair Growth Series menyelesaikan lebih 90% daripada masalah keguguran rambut. 100% herba asli yang dirumuskan untuk membantu pertumbuhan rambut.

Untuk melihat lebih banyak hasil pertumbuhan rambut dan testimonial sila klik : http://bf-1.com/Bf1-Testimonial/

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai masalah keguguran rambut, sila klik : http://hair-loss.bf-1.com/

Hair Growth Mask - Merawat Kulit Kepala Berminyak 180g  | RM138.00 | USD$44.16

Dicipta daripada ramuan herba semulajadi untuk merawat rambut berminyak, mengurangkan keguguran rambut dan mencegah kebotakan. Formulasi istimewa memberikan kawalan yang berkesan terhadap sebum yang berlebihan, mencegah jerawat (folikel keradangan rambut), mencegah folikel rambut tersumbat dan memudahkan penembusan tonik pertumbuhan rambut ke rambut dan kulit kepala.

草药生发膜 -  改善油性头皮 采用多种纯天然珍贵草药,改善油性头皮及减少脱发并预防秃头现象。独特配方有效控制头皮油脂的分泌,清除头皮丁疮及防止毛囊阻塞,让生发精更容易渗透。

Hair Growth Tonic (Herba Asli)- Meningkatkan Pertumbuhan Rambut & Mengekalkan Rambut Baru 125ml | RM188.00 | USD$60.16

Ramuan herba semulajadi: ekstrak pekat Ginseng. Tongkui dan lebih daripada 30 jenis ekstrak herba lain untuk meningkatkan pertumbuhan baru dan mencegah kelemumur serta keradangan folikel rambut.

草药生发精华 (原产草药)- 促使发根重生 纯天然草药配方,浓缩了人参,当归,首乌,丁香及多种珍贵草药精华促使发根重生,使脆弱的细发更坚韧,并能改善头皮屑及头皮丁苍.

Hair Growth Shampoo - Mengawal Keguguran Rambut & Meningkatkan Pertumbuhan Rambut 250ml  | RM68.00 | USD$21.76

Mengandungi ekstrak herba semulajadi untuk membuang kulit mati / kelemumur, dan sebum. Ia akan membersihkan dan melindungi rambut dan kulit kepala anda.

草药生发洗发精华 - 控制脱发及促使生发 纯天然草药,主要功能是洗净日常的头皮油脂及角质层,让头皮不油腻及毛孔不阻塞。

Hair Growth Conditioner - Hair Growth Conditioner - Mengawal Keguguran Rambut & Membaiki Semula Kerosakan Rambut 250ml  | RM68.00 | USD$21.76

Ekstrak herba semulajadi yang diperkaya dengan minyak wheatgerm yang mengandungi protein, asid lemak, vitamin dan sebagainya, membolehkannya untuk mengukuhkan rambut yang semakin lemah. Di samping itu, Minyak wheatgerm mengandungi asid lemak yang menggalakkan pengaktifan semula sel-sel rambut serta membaiki epidermis rambut dan korteks rambut.

草药生发护发精华 - 控制脱发及修复发发 纯天然草药加小胚芽油,它含有蛋白质,泛酸及维生素等,让脆弱的发丝更坚韧。小胚芽油含有制脂肪酸,能促进发毛细胞再生,更能修补毛表皮及毛 皮质。

Hair Growth Tonic Spray (Tidak Perlu Dibilas)- Meningkatkan Pertumbuhan Rambut & Mengekalkan Rambut Baru 125ml | RM188.00 | USD$60.16

Bahan-bahan herba semula jadi: pekat ekstrak Ginseng, Tongkui dan lebih daripada 30 jenis ekstrak herba lain untuk meningkatkan pertumbuhan rambut, mengekalkan rambut baru dan mencegah kelemumur serta keradangan folikel rambut.

草药生发精华(无需冲洗) - 促使发根重生 纯天然草药配方,浓缩了人参,当归,首乌,丁香及多种珍贵草药精华促使发根重生,使脆弱的细发更坚韧,并能改善头皮屑及头皮丁苍.

Ginseng Booster Ampules(Herba Asli)- Meningkatkan pertumbuhan rambut sebanyak 70%. 12X8ml  | RM368.00 | USD$117.76

Bahan-bahan herba semula jadi ditambah dengan pelbagai ginseng bagi menggalakkan peredaran darah kulit kepala, meningkatkan pertumbuhan, mengekalkan rambut baru dan mencegah keguguran rambut. Selain itu, ia juga melindungi rambut dan kulit kepala anda dan mengaktifkan sel-sel kulit kepala.

人参生发精华(原产草药) -  促使头发快速生长70% 纯天然珍贵草药及多种人参精华,容易渗透并能促进血液循环,活化头皮细胞且有保服头发及防脱发功效。

GBA Spray (Tidak Perlu Dibilas) - Meningkatkan pertumbuhan rambut sebanyak 60% 125ml  | RM288.00 | USD$92.16

Bahan-bahan herba semulajadi ditambah dengan pelbagai ginseng untuk menggalakkan peredaran darah kulit kepala, meningkatkan pertumbuhan, mengekalkan rambut baru dan mencegah keguguran rambut. Selain itu, ia juga melindungi rambut dan kulit kepala anda dan mengaktifkan sel-sel kulit kepala.

人参生发精华(无需冲洗) - 促使头发快速生长60% 纯天然珍贵草药及多种人参精华,容易渗透并能促进血液循环,活化头皮细胞且有保服头发及防脱发功效。

Ginseng Booster Ampules(Original Herbal)- 70% Enhance Hair Growth Speed 125ml  | RM268.00 | USD$85.76

Bahan-bahan herba semulajadi ditambah dengan pelbagai ginseng untuk menggalakkan peredaran darah kulit kepala, meningkatkan pertumbuhan, mengekalkan rambut baru dan mencegah keguguran rambut. Selain itu, ia juga melindungi rambut dan kulit kepala anda dan mengaktifkan sel-sel kulit kepala.

人参生发精华(原产草药)-  促使头发快速生长70% 纯天然珍贵草药及多种人参精华,容易渗透并能促进血液循环,活化头皮细胞且有保服头发及防脱发功效。

Red Reishi Ampules(Tidak Perlu Dibilas)- Meningkatkan Pertumbuhan Rambut & Menebalkan Rambut 125ml  | RM388.00 | USD$124.16

Bahan-bahan herba semula jadi ditambah ekstrak Reishi Merah membantu pertumbuhan akar rambut dengan lebih pantas, membuatkan pertumbuhan rambut baru berlaku dan melebatkan rambut.

灵芝生发精华(无需冲洗)-  增强头发生长量和厚度 纯天然珍贵草药及红灵芝精华,有助于发根的生长更快,更强,使新的头发增长更厚。

Hair Growth Solution (Tidak Perlu Dibilas)- Penyelesaian Kepada Masalah Utama Kulit Kepala 125ml  | RM388.00 | USD$124.16

* Melembutkan korneum strata (sel-sel mati). * Merangsang pertumbuhan papilla rambut. * Membesarkan liang-liang kulit kepala. * Menghilangkan parasit dan bakteria pada kulit kepala. * Menggalakkan peredaran darah kulit kepala.

人参生发精华 (无需冲洗) -  解决头皮问题 *软化角质层(即死皮) *刺激毛乳头生长 *扩 头皮毛孔 *消除头皮寄生物及细菌 *促进头皮血液循环

FAQ For Hair Growth Home Care Series

Hair Growth Series menyelesaikan lebih 90% daripada semua jenis masalah kehilangan rambut. Pemulihan dan keputusan yang disahkan lebih cepat, selamat & berkesan berbanding dengan jenama lain dalam pasaran dunia. Kami menyediakan jaminan produk, perkhidmatan & perundingan profesional untuk memastikan produk yang baik boleh bercakap dengan kami sendiri.

Kebanyakan orang menganggap bahawa selepas kita mengalami keguguran rambut, kita akan menjadi botak dan rambut tidak akan tumbuh lagi. Walaupun keguguran rambut berlaku, sebenarnya akar rambut masih hidup. Rambut mati seseorang sebenarnya masih membesar. Jadi, manusia yang masih hidup bermakna akar rambut mereka juga masih hidup.

Nota: Bagi mereka yang mengalami keguguran rambut yang disebabkan oleh ubat jangka panjang, ketidakseimbangan hormon, Insomia dan penyakit fizikal, produk kami dapat mengawal keguguran rambut tetapi tidak menyebabkan pertumbuhan rambut

Maklumat kepada pengguna :

Pernahkah anda mencuba pelbagai produk rambut anti-keguguran dan kesannya itu hanyalah kepada rambut baru, berkembang tetapisementara? Bagi produk yang dipanggil produk tonik rambut, biasanya disertai "Hair tonic" dan "Hair Loss Shampoo" dan label-label yang dilekatkan pada mereka. Sebelum dan selepas iklan mengelirukan pengguna yang membuatkan mereka fikir ini benar-benar terjadi atau tidak.

Malah, tonik rambut yang sebenar mempunyai label "Hair Growth". Adakah produk anti keguguran rambut dengan bahan kimia adalah cara yang terbaik untuk pertumbuhan rambut?! Yang dapat memberikan keputusan dalam iklan sebelum dan selepas sebagai bukti?!

Menggunakan bahan kimia yang berlebihan akan menyebabkan keguguran rambut. Produk kami tidak mempunyai kuasa luarbiasa, jika anda hanya membeli dan tidak menggunakannya, anda tidak akan melihat kesan yang anda mahu. Sila ikuti arahan yang dinyatakan pada label dan menguatkan kehendak anda, rambut anda pasti boleh berkembang. (Kadar pertumbuhan rambut berbeza bagi setiap individu)

Berikut ialah keterangan yang diberikan berhubung dengan pertumbuhan rambut dan rawatan rambut.

Penjagaan rambut dan nutrien tambahan adalah amat penting untuk proses pertumbuhan rambut. Begitu juga dengan kulit, muka dan badan kita memerlukan makanan tambahan pemakanan dan muka kita memerlukan rawatan dan penjagaan oleh produk kosmetik.

Terdapat banyak jenis syampu rambut, tonik rambut dan produk lain yang berkaitan dengan penjagaan rambut di pasaran. Tetapi, kebanyakannya penuh dengan bahan kimia dan dengan wangian berlebihan, pemeliharaan dan warna tiruan. Memandangkan pengguna mengalihkan perhatian mereka kepada pembungkusan menarik, wangian, warna bagus, produk import dan produk yang mudah digunakan.

Sebenarnya, iklan yang menarik dan hadiah percuma sentiasa mengabaikan apakah keperluan sebenar untuk penjagaan rambut dan pertumbuhan rambut. Produk kosmetik dan produk penjagaan kulit hanya menambah nutrisi yang diperlukan oleh kulit. Malah kita semua telah mencuba tonik rambut dan produk rawatan yang boleh didapati dengan mudah daripada pasaran. Tetapi berapa ramai peratusan bahan-bahan semulajadi yang tulen dalam produk-produk ini? Bagaimana kesannya? Adakah produk dengan pembungkusan yang cantik, yang diimport dari negara-negara maju, wangian dan dengan warna yang menarik dan iklan (sebelum, selepas) boleh menyelesaikan keguguran rambut dan kebotakan? Saya rasa, anda perlu mempunyai jawapannya sekarang! Kami memberi anda beberapa contoh:-

a) Tiada kesan yang baik :- Mungkin kualiti produk adalah tidak baik, atau mungkin pengguna tidak mempunyai kesabaran untuk terus menggunakannya.

b) Kesan Sampingan Negatif :- Mungkin disebabkan oleh bahan kimia yang berlebihan atau boleh jadi pengguna menggunakannya secara berlebihan.

c) Kesan Tidak Benar-benar Jelas :- Boleh menjadi kualiti produk yang tidak begitu baik atau pengguna sendiri membuat kesilapan.

d) Kesan selepas digunakan tidak sama seperti iklan itu (sebelum, selepas)

Bagi orang-orang yang tidak mempunyai rambut tebal memerlukan lebih masa dan lebih banyak usaha dalam menjaga rambut barulah mereka dapat melihat hasil positif. Jika tidak, masalah mereka hanya boleh diselesaikan dengan menanam rambut atau memakai rambut palsu.

Ayuh, suatu kenyataan, berapa banyak liang pada kulit kepala anda, berapa lebat rambut yang anda dapat. BF1 Herbal Hair Growth Series boleh memulihkan rambut anda dan membuat ia bersinar. Walaupun faktor utama untuk menentukan proses pertumbuhan rambut adalah jumlah liang kulit kepala kita, tetapi kami di sini menjamin mengeluarkan anda dari masalah keguguran rambut dan kebotakan.

Selepas anda memahami kenyataan di atas, kini ia merupakan masa untuk kita untuk menjemput anda untuk berkongsi pendapat dengan apa yang yang telah digunakan BF1 Herbal Hair Growth Series dan biarkan mereka memberitahu anda bagaimana mereka telah berjaya untuk mengatasi masalah keguguran rambut dan memulihkan rambut mereka.

BF1 Hair Growth Series - Menemani anda untuk menumbuhkan semula rambut.

Muka yang cantik perlu dipadankan dengan rambut yang sihat dan bersinar. BF1 Hair Growth Series memberikan anda satu lagi peluang untuk menumbuhkan semula rambut anda. Selain memberi manfaat rambut yang cantik, ia juga memberikan anda peluang untuk memiliki rambut yang sihat dan bersinar.

BF1 Hair Growth Series dirumus khas untuk mereka yang menghadapi masalah seperti separa botak, keguguran rambut disebabkan oleh sebum berlebihan, botak pra-matang, botak genetik dan rambut longgar, radang kulit kepala, keradangan folikel rambut, kelemumur, hama dan masalah-masalah lain .

Ramai orang yang menghadapi masalah kepala botak dan keguguran rambut menghadapi tekanan. Keguguran rambut , stres yang lebih banyak orang yang dihadapi. Walaupun telah mencuba pelbagai jenis tonik rambut dan malah mendapatkan rawatan mahal tetapi apabila masalah ini tidak dapat diatasi, dia akan berasa amat kecewa dan bimbang.

Rawatan rambut yang mahal tidak mampu ditanggung oleh orang-orang biasa. Apabila semuanya gagal, dia akan cuba menggunakan beberapa produk lain yang murah yang akan memburukkan lagi masalah ini. Hadiah percuma yang menarik dan iklan serta tidak mengambil kira keperluan rawatan rambut.

Nutrisi yang mencukupi untuk kulit kepala akan menghasilkan rambut tebal. Ramai orang sebenarnya telah mengambil produk rawatan rambut dan produk tonik rambut tetapi berapakah peratusan bahan semulajadi dalam produk mereka?! Berapa banyakkah di antara produk tersebut memberikan berkesan? Adakah produk yang diimport dengan pembungkusan yang menarik, ditambah pewangi, pewarna menarik dan iklan yang berkesan (sebelum, selepas) boleh menyelesaikan keguguran rambut dan masalah botak? Saya fikir, setiap orang dari kita mempunyai jawapannya!

Biasanya, selepas menggunakan produk tersebut, seseorang akan mengalami :-

Terlalu banyak bahan kimia dalam produk-produk kawalan rambut. Sebab utama bagi kerugian rambut terlalu banyak bahan kimia, wangian, terlalu berminyak dan terlalu banyak bahan pengawet. Untuk tahu lebih lanjut tentang kimia, sila beli buku-buku yang berkaitan di kedai buku. (Persatuan Pengguna Pulau Pinang).

BF1 Hair Growth Series baru diperkenalkan di pasaran dan mendapat sambutan yang baik dari pendandan rambut profesional dan orang awam. Ini adalah kerana harga adalah munasabah dan keputusan adalah begitu jelas dan cepat. Ia menjimatkan masa dan mudah untuk digunakan. Syarikat kami memperkenalkan produk ini kepada pendandan rambut profesional dan hanya dibenarkan saloon rambut menjadi ejennya. Dengan pemerhatian dan bimbingan daripada pendandan rambut profesional, impian anda akan menjadi kenyataan!

让头发重生,是漫长的护理,必须永不放弃。

有很多人都认为一旦头发掉了以后就变秃头不能再生。事实上头发是掉了,但发根并没死去,即使秃头的人发根依然是活的。就算生命到终结的时候,毛发仍然得以暂时生长。所以在活着的人体上,发根是仍然生存的。

注意:本产品对于长期服用药物,荷尔蒙失调,长期失眠及身体疾病的原因而引起脱发,只能控制脱发而不能生发。

给消费者的信息

您是否用过很多防止脱发的化妆品,而效果通常都只停留在幼毛生出的阶段而不能真正生发,自称可生发的化学产品都自称护发素或脱发洗发水等等的标志,试图用之前之后的广告方式鱼目混珠让消费者以为可以生发。

真正的生发产品是自称生发(生发)二字的标记。防止脱发的化学产品是否已是生发的最佳办法?!所谓的之前之后的广告方式又有谁可以提供当事人作证?!

化学产品的泛滥是导致脱发秃头的最大因素。我们的产品不是神药,只买不用是不可能达至效果的。请遵循产品指示,加上您的恒心,一定能成功生发。(生发效果速度因人而异)。

生发及护发的真相

头发在生长过程中,基本的护理及营养供应是非常重要的。正如我们的身体上各部分都得需要内服的食物营养和外敷的美容植物补充养份。市面上洗发,护发,生发及其他关于头发的产品很多,但大部份只是活性剂,化学香精,人造色素及防腐?。

曾何几时,大部分的消费者只注重包装,香味,颜色,进口国家,方便使用及种种夸大其实的诱人广告或赠品,而往往忽略了需要护发,生发,及美容产品的真正原因是为了补充毛发及皮肤上缺乏和需要营养目的。

其实我们都试用过市面上大部分的生发及护发产品。真正是纯天然成份又有多少?!功效怎样?!是否越包装精美,进口国家越先进,越香的香料,越美的色素或更吸引人的广告效果(之前,之后),就能使我们把脱发和秃头的阴影摆脱吗?我想,每个人都心里有数!一般上在使用产品后发现:

1)没有效果 :- 可能?品不好,可能使用者?有耐心。

2)反效果 :- 可能产品化学成份太强烈,也可能使用者过度使用。

3)效果不明?:- 可能产品本身未达到境界,或可能使用者错误使用。

4)效果没有像广告般(之前,之后)的成绩。

通常对头发稀疏的人来说,要有像浓密的生发效果是要长时间及辛勤的护理。不然也只有种发,织发及戴假发方能做到。

我们必须面对现实,自己头上的毛孔有多少,那毛发最多的数量也是多少。BF1草药生发系列是唤醒您沉睡的发根,让它们再次活出生机。所以毛孔数量的差异也形成生发过程中不同的效果,但是我们保证诚意协助您摆脱秃头及脱发的阴影。

BF1草药生发系列 - 陪您走到头发重生的生机

再美丽的容貌也需要健康的头发配称。BF1草药生发系列让您头发重生,健康亮丽。BF1草药生发系列是针对斑秃(鬼剃头),脂溢性脱发,早秃,遗传,发质稀薄,头皮丁疮,头皮屑及寄生虫等等。

大部分的脱发及秃头者都有一些自卑和压力。头发越是脱落,心里越是紧张。然而,多番试用化学产品,治疗及昂贵的头发护理之后,越是失望和无奈。昂贵的头发护理不是一般人都能负担。到没法的地步,脱发者唯有乱用产品导致情况更糟。

一般控制脱发产品非常多,而大部分都是化学的结晶品。然而真正导致脱发的最大原因是化学成份太强,香精太浓,过度油性及防腐剂太多。要了解更多化学产品,请到书店购买(槟消协指南)。

BF1草药生发系列推出市场不久就得到大部分的美发专业人士的认同与支持。其价格大众化,效果明显快速及容易使用。我们坚持只让专业美容院代售BF1草药生发系列。在美容师引导,测验及灌输日常生活应注意的事项之下,使您更快速容易达成生发的心愿。

Bagaimana untuk memilih Hair Growth Home Care Series

Keguguran rambut rosak – rambut yang rosak merupakan rambut bengkok dan akan jatuh apabila rambut baru tumbuh.坏发脱落 坏发是卷曲而幼细的头发,在新发要长出时坏发会脱落.

Kegatalan kulit kepala – kulit kepala yang luka, kelemumur, radang folikel, psoriasis, jangkitan dan kekeringan gatal yang berlebihan. Ini akan hilang dalam masa 3 hari. 头皮痕痒 – 一般头皮伤口,头皮屑,丁疮癣疮,炎症及干燥头皮都会痕痒.在两三天内会消失.

Kawalan rambut gugur – Dari malasah keguguran rambut yang serius kepada keguguran rambut yang normal. Keguguran rambut yang normal adalah 30-50 utas urat satu hari.控制脱发– 从严重脱发控制成正常的脱发数量.正常脱发数量每天30-50根.

Pertumbuhan rambut baru – Bilangan dan kadar pertumbuhan rambut baru berbeza antara lelaki dan perempuan, dan tertakluk kepada umur serta kesihatan individu.幼发生长 – 幼生长的速度及数量因男女不同,年龄不同及健康不同有分别差异.

Pemulihan Kulit Kepala – kulit kepala yang sihat biasanya berwarna putih. Kulit kepala kuning gelap menunjukkan permulaan keguguran rambut yang serius.头皮恢复健康– 健康的头皮是苍白色,枯黄的头皮是代表脱发严重的开始.头皮恢复健康,头发自然生长.

Rawatan profesional – Professional Treatment Series - boleh dicapai lebih cepat dan memberikan keputusan pertumbuhan rambut yang lebih memuaskan.专业护理系列 – 专业护理系列-能达到更快速及满意的生发效果.

Sila hubungi perunding masalah rambut kami untuk bantuan selanjutnya. 详情请联系我们的专业生发顾问.

Hand Phone : +6012-3590 344  |  Office : +603-6253 1125  | YM : bestform18@yahoo.com


  • 99997 Units in Stock


Add to Cart:   


FacebookGoogleYoutube


Wish to test and try on BF1 essential oils, perfumes and herbal products, welcome to visit us at :
Best Formula Industries : 146, Jalan Segambut, 51200 Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel : +603-6257 6048 Fax : +603-6241 0436 Mobile : ( SMS or Whatsapp ) +6012-3590344 or +6019-261 8000
Operation Hours : Mon - Fri = 10am - 6.30pm, Sat = 10am - 5pm
* BF1 Waze Map And Driving Guide * BF1 Google Map And Driving Guide


BF1 Easy Order Option : If you facing any difficulties to order online, please use our Easy Order as below :

a. Email Order - click here and submit your order.

b. SMS Order - SMS or Whatsapp Name and Address to

English : +60192618000

Bahasa Malaysia * Bahasa Indonesia : +60123590344

中文 * 普通话 * 华话 * 粤语 : +60173872066

*** Tracking Your Order***


BF1 OEM Branding : If you wish to inquire about products re-branding information, please contact as below :

Call, SMS or Whatsapp : +60189096377 or submit your request : BF1 OEM Branding


BF1 Certificate * Cosmetic NOT * COA * MSDS * Nutrition Facts


BF1 Classes * BF1 Classes And Events * All Free Classes * Perfumist * Therapist * Certificate Registration


BF1 Business And Branding * BF1 Advisory * BF1 Dealer * BF1 Export


BF1 Clubs* Healing Club * Sunshine Club * Handsome Club * Beauty Club * Youtuber Club


BF1 Products Price List In Ringgit Malaysia

Natural Oil * Pure Essential Oil * Aroma Oil * Carrier Oil * Massage Oil


Body Fragrance * Men Fragrance * Women Fragrance * Unisex Fragrance * Fragrance Enhancer

Pafum * Men Pafum * Women Pafum * Unisex Pafum

Perfume EDP * Men Perfume * Women Perfume * Unisex Perfume

Non-Alcohol Perfume * Men Perfume NAP * Women Perfume NAP * Unisex Perfume NAP

Perfume EDT * Men Perfume EDT * Women Perfume EDT * Unisex Perfume EDT

Body Mist * Men Body Mist * Women Body Mist * Unisex Body Mist

Cologne * Men Cologne * Women Cologne * Unisex Cologne

Deodorant * Men Deodorant * Women Deodorant * Unisex Deodorant

Aftershave * Men Aftershave * Women Aftershave * Unisex Aftershave


Aromatic Fragrance * Aromatic Perfume EDP * Aromatic Perfume NAP

Aura Fragrance * Aura Aromatic * Aura Perfume EDP * Aura Perfume NAP * Aura Shampoo * Aura Soap Bar * Aura Incense

Refreshing Fragrance * Refreshing Aromatic * Refreshing Perfume EDP * Refreshing Perfume NAP * Refreshing Shampoo * Refreshing Soap Bar * Refreshing Incense


Salon Pack * Hair Care * Skin Care * Body Care

Hair Perfume * Men Hair Perfume * Women Hair Perfume * Unisex Hair Perfume

Hair Shine * Men Hair Shine * Women Hair Shine * Unisex Hair Shine

Hijab Perfume * Hijab Spray * Hat Spray * Helmet Spray

Soap Bar * Base Soap Bar * Aroma Soap Bar * Men Soap Bar * Women Soap Bar * Unisex Soap Bar


Herbals * Flower Tea * Dry Herbals * Herbal Powder * Herbal Water * Herbal Extract

Halal Food Flavor * Halal Juice Powder * Halal Flavor Liquid * Halal Flavor Oil


Ingredients * Cosmetic Ingredients * Cosmetic Chemicals * Colors Liquid * Colors Pigment


Bottle and Packaging * Aluminium Jar * Bottle Caps * Car Perfume Bottles * Cream Jar * Glass Bottles * Lip Balm Bottles * Perfume Bottles * Plastic Bottles * PVC Bags * PVC Tubes * Soap Box * Side Seal Bags


Home Fragrance * Home Perfume * Home Perfume Bar * Home Perfume Gel

Car Fragrance * Car Perfume EDP * Car Perfume NAP * Car Perfume Bar * Car Perfume Gel

Aroma Air Freshener * Aromatic Incense

Household Fragrances * Laundry Softener * Laundry Fragrance * Ironing Spray * Floor Fragrance * Toilet Fragrance

Bed Spray * Shoes Spray * Carpet Spray * Sofa Spray * Furniture Spray

Candle * Candle Ingredients * Gel Candle * Perfume Candle * Aura Candle * Aromatic Candle

Pest Control * Cockroach Repellent * Mosquito Repellent * Fly Repellent * Ants Repellent * Rats Repellent * Spiders Repellent * Woodlouse Repellent * Termites Repellent


BF1 Shopping Malaysia

Malaysia And Singapore : * Malaysia - English * Malaysia - 中文简体 * Malaysia - Bahasa
* Minimum Order For Free Delivery within Malaysia : RM50.00
* Minimum Order For Free Delivery within Singapore : RM100.00 ( S$50.00 )
* Within Malaysia : 2-3 Working Days ( By Skynet Courier Service or Pos Laju )
* Direct Purchase - You may purchase all products directly at BF1 Office during our operation hours. * BF1 Location Map

BF1 Shopping World

Worldwide ( All Countries ) Free Delivery : * World - English
* Minimum Order For Free Delivery within Worldwide : USD$50.00
* Within Asia : 5-7 Working Days * International : 7-20 Working Days by Pos Malaysia Air Parcel
* Important : Herbals, Cosmetic Ingredients, Bottles, Packaging and items contained alcohol such like car perfume, perfume EDP are not permitted for International shipping, limited within Malaysia only.


Please follow us on FacebookCopyright © 2020 Kedai BF1. Powered by BF1